ABV Aanbouw Venlo

Bouwbedrijf van ontwerp tot oplevering

Bedrijf

Gespecialiseerd in aanbouwen

Aannemingsbedrijf, ABV Aanbouw Venlo is na een jarenlange ervaring als hoofduitvoerder in 2012 opgericht door Ben Kleintjens.

Het bedrijf richt zich op het geheel van bouwen van ontwerp tot en met uitvoering.

U zoekt een betrouwbaar aannemersbedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staat?

Uw bouwkundige werkzaamheden zijn bij ons in goede handen.

Veel mensen twijfelen over wie of welk bedrijf laten we het werk uitvoeren:Het kiezen van een goede partij voor een bouwkundige klus is belangrijk maar zeker niet eenvoudig. Voor ABV staat de relatie met de klant voorop. Wij staan voor ons product en kunnen ook garantie geven. Wij hebben een goed netwerk in de bouwbranche en kunnen afspraken ook nakomen waardoor overlast door overschrijding van de afgesproken bouwtijd bij ons niet aan de orde zijn. Door de korte lijnen geen onnodige overhead waardoor wij zeer concurrerend kunnen aanbieden. Door offertes aan te vragen kunt u de prijzen met elkaar vergelijken. Let op! Kies nooit regelrecht voor de aannemer met een gunstige prijs Vergelijk naast de prijs ook de voorwaarden, de werkzaamheden en het materiaalgebruik. En vraag naar de ervaringen en referenties van de aannemer.

Vertrouwen en service
Onze klantrelaties zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen hetgeen onzerzijds wordt ondersteund door het correct afhandelen van opdrachten, het kundig adviseren van de klant en het leveren van een optimale dienstverlening en service. Hierdoor hebben wij een groot aantal vaste klantrelaties opgebouwd.

Doen wat is beloofd.

Hoofdaannemer (één centraal aanspreekpunt)

Wij treden in bijna elke situatie op als hoofdaannemer. Dit betekent dat wij bouwkundige projecten in zijn geheel aannemen en dat wij daarbij zorgen voor de coördinatie met alle onderaannemers en leveranciers. Zo worden door ons o.a. werkzaamheden uit te voeren door electriciëns, loodgieters, dakdekkers etc. centraal gecoördineerd waardoor de opdrachtgever hiervoor geen uitvoerings- en coördinatiezorg met andere partijen hoeft te dragen. U heeft slechts één aanspreekpunt.

Mensen kennen je en weten dat je eerlijk met de prijs bent en dat je je vak beheerst.

Prijs, Kwaliteit en Planning
Kwaliteit, Prijs en Planning

Kortom uw bouwopgave is bij ons in goede handen.

vca_logo
GARANTIE
VERZEKERING

ABV Aanbouw Venlo heeft een uitgebreide AANSPRAKELIJKHEID- en CAR- VERZEKERING (Constructie All Risks) deze biedt dekking bij schade die tijdens de verbouwing wordt aangericht aan het werk zelf, aan uw andere eigendommen of aan eigendommen van derden.

© 2019 ABV Aanbouw Venlo

Thema door Anders Norén